Fındık Ortaokulu
Fındık Mahallesi Doğanşehir/MALATYA
5379120234

VİZYON

Çağdaş Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu, yaratıcı, kendisine ve çevresine saygılı, ulusunu ve ülkesini seven girişimci bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2015-2016 eğitim-öğretim yılında TEOG´la yerleşen öğrenci sayıları:Çok programlı anadolu lisesi 5, METEM 5, anadolu imam hatip lisesi 3

08.30-15.00

Kalorifer (Katı Yakıt)

İl merkezine 60km olup ilçeye 9km´dir.